Acasa

Inapoi

Angină pectorală

Este un sindrom caracterizat prin crize de dureri constrictive la ni-velul regiunii precordiale, însoţite de angoasă şi senzaţie de moarte iminentă. Caracteristicile durerilor sunt: sediul durerii este retrosternal, cu iradieri în membrul superior stâng, gât, mandibulă; apare la efort, emoţie, frig, după prânzuri; au o durată de câteva minute; dispare rapid la administrarea de nitroglicerină. Cauza anginei pectorale este aproape întotdeauna ateroscleroza arterelor coronare.


Suplimentele alimentare se pot lua în paralel cu medicaţia prescrisă de doctor, dar cerându-i părerea în prealabil.
Pentru a preveni oxidarea LDL-colesterolului, reacţie care stă la baza procesului de formare a aterosclerozei, se va consuma EVENING PRIMROSE capsule (3x1 capsule/zi), care conţin vitamina E, un antioxidant eficient.

CAPSULELE BANO cu extract de usturoi, păducel şi vâsc, oferă tratament profilactic în bolile cardiovasculare, în general, iar vâscul îndeosebi, are efect de irigare mai bună cu sânge a zonei coronariene. Se ia de 3 ori o capsulă/zi
Un ajutor util în prevenirea aterosclerozei, vă acordă ULEIUL DE IN OMEGA-3; este bine ştiut, că acizii graşi polinesaturaţi scad nivelul colesterolului din sânge. Se recomandă ingerarea unei linguri/zi, sau de 3x1 capsule cu ulei de peşte OMEGA - 3 .

ULEIUL DE CĂTINĂ este de asemenea un bun protector coronarian, antisclerotic şi tonifiant general – se iau de 3 ori 20 de picături/zi. ULEIUL DE CĂTINĂ ŞI COENZIMA Q10, în doze de 3x1 capsule/zi este o alternativă mai complexă a tratamentului

ULEIUL DE DOVLEAC PEPON sau PEPON - capsulele cu ulei de dovleac au efect pronunţat de scădere a LDL-colesterolului, deci au efect în combaterea aterosclerozei şi sunt utile în tratarea insuficienţei cardiace cu edem. Din ulei se administrează câte două linguri pe zi, iar din capsulele PEPON se iau de trei ori pe zi câte una.