Acasa

Inapoi

Anxietate, atac de panică

Anxietatea este un sentiment de pericol iminent şi nedeterminat, însoţit de o stare de agitaţie. În stări grave apar reacţii neurovegetative caracteristice (senzaţii de constricţie, jenă respiratorie şi cardiacă, accelerarea respiraţiei şi a pulsului, stare de rău general – angoasă).


Atacul de panică survine brusc, fără legătură strânsă cu realitatea şi constă în asocierea unei senzaţii de frică puternică (teamă de moarte, teamă de a pierde discernământul, de a comite un act necontrolat) cu simptome vegetative. Debutul este brusc şi are următoarele simptome: palpitaţii, transpiraţii reci, tremurături, senzaţie de sufocare sau de strangulare, durere toracică, greaţă, frisoane, accese de căldură).
Sistemul nervos al bolnavilor, care prezintă aceste simptome, răspund cu o reacţie disproporţionată la stresul cotidian.


Avantajul suplimentelor alimentare asupra multor medicamente cu efect tranchilizant – folosit în tratamentul acestor boli – este, că nu produc dependenţă şi nu au nici un fel de efecte secundare.

HAPPY CAPS este produsul cel mai indicat în tratamentul bolilor descrise mai sus. Acesta conţine extract de Piper methysticum, plantă care are efect tranchilizant, antistres şi relaxant – precum şi lactat de magneziu, util în reechilibrarea funcţionării sistemului nervos.

Capsulele SOMN UŞOR completează acţiunea celorlalte suplimente nutritive. Ele asigură un somn odihnitor şi relaxant, fără a provoca dependenţă, reechilibrează tonusul psihic şi este un bun relaxant al sistemului nervos central (se ia 1 capsulă/zi cu o oră înainte de culcare).
Este de asemenea benefică reducerea consumului de cofeină, de alcool, de zahăr şi efectuarea zilnică de exerciţii fizice pentru reducerea stresului.

LĂPTIȘORUL DE MATCĂ este o substanţă secretată de glandele cefalice ale albinelor şi constituie regimul de hrană exclusiv al reginelor. Produs biologic excepţional conţine glucide, aminoacizi (mai ales cei 8 aminoacizi esenţiali ai organismului uman, pe care nu-i poate sintetiza), minerale, vitaminele A, C, D, E, complexul B (în special vitamina B5), acidul 10 HDA (substanţă cu efect antiviral, antibacterian şi imunostimulator) şi acetilcolina. Această compoziţie constituie un concentrat nutritiv miraculos.