Acasa

Inapoi

Aritmii

Aritmiile sunt tulburări de ritm cardiac, care în funcţie de mecanism pot fi: tulburări ale automatismului cardiac, tulburări ale conducerii impulsului sau mixte. Aritmia deseori poate fi însoţită de tahicardie – bătăi mai dese şi mai puternice ale inimii.
Simptomele sunt: bătăi ale inimii mai puternice ca de obicei, oboseală, ameţeli, dureri în zona toracelui, senzaţie puternică de disconfort.
Această boală este deseori gravă, deci suplimentele alimentare nu înlocuiesc, ci completează doar tratamentul prescris de medic!

CAPSULELE BANO cu extras de usturoi, păducel şi vâsc, administrate de 3 ori pe zi câte o capsulă înainte de masă, cu mult lichid, tratează eficient aritmia şi previne în general bolile cardiace.
Prin conţinutul de păducel şi Ginkgo biloba, capsulele GINKGO PLUS, sunt foarte eficiente în restabilirea bătăilor viguroase şi ritmice ale inimii, respectiv în îmbunătăţirea irigării cu sânge a muşchilor inimii. Doza este de 3 ori o capsulă pe zi.

Acizii graşi polinesaturaţi din ULEIUL DE IN OMEGA-3 asigură activarea sistemului imunitar, scade nivelul colesterolului din sânge şi al glicemiei, deci este un cardioprotector util. Se consumă câte o lingură (15 ml) pe zi, înainte de masă, sau se utilizează capsulele OMEGA-3 (capsule cu ulei de peşte).Uneori aritmia apare ca urmare a stresului, de aceea este foarte utilă administrarea de 2x2 capsule/zi din produsul HAPPY CAPS, care are efect adaptogen şi antistres deosebit.


Pentru asigurarea unui somn odihnitor, cu o oră înainte de culcare se ia o capsulă de SOMN UŞOR, supliment alimentar cu efect somnifer natural, care reechilibrează tonusul psihic şi favorizează odihna nocturnă, fără a produce dependenţă.
În asigurarea succesului tratamentului aritmiei este indicată renunţarea la fumat, cafea şi mai ales la alcool, iar exerciţiile fizice cotidiene fortifică inclusiv muşchii inimii.