Acasa

Inapoi

Boala Alzheimer

Această denumire desemnează ansamblul demenţelor degenerative primare, care pot debuta atât la bătrâneţe, cât şi la vârste mai puţin înaintate. Se caracterizează prin atrofie cerebrală generalizată şi apariţia unei demenţe cu evoluţie lentă. Progresiv, în decursul a mai mulţi ani, se ajunge la tulburări mari de memorie, dezorientare temporo-spaţială, afazie, agnozie, apraxie, şi uneori crize de epilepsie. Este o boală care în timp se agravează constant.


Tratamentul timpuriu poate întârzia şi chiar opri procesele degenerative. Deşi nu se cunoaşte în detaliu mecanismul bolii, s-a constatat, că anumite suplimente nutritive acţionează benefic asupra unor simptome, întârziind agravarea bolii.


Procesul natural de îmbătrânire este încetinit de produsul EVENING PRIMROSE, care conţine ulei de luminiţa nopţii şi este cea mai bogată sursă de vitamina E şi F. Se va utiliza o doză de 3x1 capsule pe zi, înainte de masă.


Capsulele de BIOSELENIU CU VITAMINA C asigură protecţie împotriva radicalilor liberi, este antioxidant şi activează sistemul imunitar. Se administrează câte o capsulă pe zi cu mult lichid, înainte de masă. Un efect deosebit în optimizarea funcţiilor cerebrale, îl are extractul de Ginkgo biloba, care împreună cu extractul de păducel şi vâsc, prezente în capsulele GINKGO PLUS, constituie o combinaţie unică de plante medicinale cu conţinut ridicat şi diversificat de flavonoizi. Aceştia măresc capacitatea de memorare, îmbunătăţesc circulaţia sanguină. Se administrează 3x1 capsule pe zi.

 

Planta cu proprietăţi miraculoase în profilaxia şi tratarea multor afecţiuni, este ginsengul. SPIROGINS combină efectele încercate de mii de ani în China, cu proprietăţile curative ale spirulinei – extract de algă marină. Administrând de trei ori pe zi 1-2 capsule, înainte de masă, veţi constata o ameliorare a activităţii cerebrale şi întârzierea apariţiei oboselii. Acest produs întârzie procesele de îmbătrânire, menţine forţa şi pofta de viaţă. Atenţie, ginsengul este contraindicat persoanelor cu hipertensiune arterială!