Acasa

Inapoi

Boli renale

Potrivit specialiștilor, afecțiunile tractului urinar sunt din ce în ce mai des întâlnite, la pacienți de toate vârstele, 15% din femei și aproximativ 40% dintre bărbați suferind cel puțin o dată de-a lungul vieții de o infecție urinară.

Din nefericire, aceste simple infecții urinare în cazul în care nu sunt tratate corespunzător generează boli mult mai grave, distrugând în timp rinichii. Una dintre cele mai frecvente afecţiuni renale este litiaza renală sau pietrele la rinichi. Atunci când o cantitate ridicată de sare se depune în interiorul rinichilor, se formează cristale, care se pot dezvolta suficient de mult încât să formeze pietre la rinichi, procedeu numit nefrolitiază.

Umflarea picioarelor şi a mâinilor, scăderea poftei de mâncare, senzaţia de greaţă şi vomă, urinări repetate cu usturime, urina tulbure, prezenţa sângelui în urină, presiune în regiunea pelviană împreună cu setea şi nevoia imperioasă de a urina sunt toate simptome care ar trebuie să ne îngrijoreze.

De multe ori bolile renale au o evoluţie silenţioasă şi încă mai sunt descoperite direct în stadiul în care este necesară dializa. Societatea Română de Nefrologie afirmă că în oricare din situațiile de mai jos este imperios necesar un consult medical avizat:

-tensiunea arterială ridicată

-diabet

-supraponderabilitate

-fumat

-vârsta peste 50 de ani

-cazuri de boli de rinichi în familie

 

Suplimentul alimentar URO-MAGIC conţine extract superconcentrat din fructe de merişor. Aceste fructe reprezintă o sursă foarte bogată de bioflavonoizi care scad aderenţa, la pereţii căilor urinare, a microorganismelor patogene şi ajută la desprinderea lor. Medicina populară utilizează fructele de merişor pentru menţinerea sănătăţii tractului urinar.

Administrare: se recomandă consumul de 1-3 capsule/zi, cu mult lichid (cel puţin 200 ml de ceai sau apă), pe stomacul gol, cu cel puţin 30 minute înainte de mese.

PICĂTURILE SUEDEZE, un produs natural obţinut după o reţetă originală Maria Treben, din cele mai preţioase plante medicinale cunoscute se folosesc în medicina populară nord-epeană ca tonic general, pentru menţinerea vitalităţii şi sănătăţii. Multiplele efecte tămăduitoare ale acestor picături sunt descrise în «Manuscrisul Vechi» din cartea «Sănătate din grădina Domnului» de Maria Treben.

 

Administrare: zilnic 2 x 1 linguriţă dimineaţa şi seara, cu puţin lichid. Doza se poate mări treptat