Acasa

Inapoi

Constipație

Constipaţia este cauzată de consumul deficitar de fibre şi lichide, lipsa exerciţiului fizic sau de anumite boli (diabet, afecţiuni ale glandei tiroide, conţinut de calciu prea ridicat în sânge, cancer de colon). Tranzitul intestinal este încetinit, defecaţia devine dificilă ca urmare a creşterii consistenţei materiilor fecale.


Simptomele sunt: fecale de consistenţă mare, scaun dureros, la intervale dezordonate, balonare.
PICĂTURILE SUEDEZE au un efect laxativ moderat şi stimulează digestia. Prin conţinutul de plante medicinale tratează colicile gastrice şi este un excelent tonic general. Se administrează câte o lingură (15 ml) de două ori pe zi, cu puţin lichid. Atenţie, conţine alcool etilic!

Bitterul Suedez capsule are avantajul, că şi persoanele, care nu pot consuma alcool, pot beneficia de avantajele acestui produs, care sunt similare cu cele ale Picăturilor Suedeze.  

Suplimentul alimentar Psyllium Detox conţine ulei de in, tărâţe de Plantago ovata, chimen, rădăcină de cicoare şi de păpădie. Produsul absoarbe uşor apa, îşi măreşte volumul, absoarbe inclusiv toxinele din tractul digestiv, iar prin efectul mecanic înlesneşte eliminarea balastului din organism. 

remediul cel mai eficient al constipaţiei o constituie suplimentul alimentar Senna. are efect uşor laxativ, nu prezintă fenomenul de dependenţă, nici după o utilizare îndelungată.
Este important ca în alimentaţie să predomine fibrele, legumele, fructele şi lichidele.