Acasa

Inapoi

Creșterea condiției fizice

Creșterea condiției fizice se poate face într-un singur mod: practicând sport în mod constans și susținut!

Specialiștii recomandă activitate fizica de intensitate moderată timp de 30 de minute pe zi, minim de 3 ori, însă ideal este de 5 ori pe săptămână - exerciții fizice intense timp de 20 de minute pe zi, 3 zile pe săptămână sau mai mult. 
Acestea din urmă sunt responsabile pentru creșterea pulsului (alura ventriculară) la o valoare de peste 70% din maximul ce poate atins. 
Copiii și adolescenții trebuie să aibă activitate fizică de cel putin o oră pe zi.

 

Guarana şi Mate sunt două plante din pădurile tropicale amazoniene, folosite de secole de indieni pentru creşterea vitalităţii organismului şi alungarea oboselii. Cele două plante sunt recunoscute pentru efectul lor stimulant asupra sistemului nervos central şi prin accelerarea proceselor de ardere, crescând producţia de energie a organismului. Suplimentul alimentar GUARANA + MATE conţine un superconcentrat din aceste plante, crescând energia fizică a organismului și contribuind la scăderea în greutate prin transformarea depunerilor adipoase în energie.

 

Beneficiul activității fizice îl reprezintă îmbunătățirea stării de sănătate, dar și posibilitatea de a face anumite activități pentru o perioadă mai lungă de timp (dans, mers pe jos). Totodată, exercițiile fizice solicită inima și o fac să fie mai rezistentă și mai puternică 
- asigură starea de sănătate a mușchilor, articulațiilor și a sistemului osos. Condiția fizică bună scade procentajul de grăsime al organismului și crește forța musculară și tonusul. 

 

Spirulina şi cătina sunt doi nutrienţi naturali de excepţie, care îşi potenţează reciproc efectele benefice asupra organismului. Spirulina constituie o sursă inegalabilă de aminoacizi esenţiali, vitamine din complexul B, vitamina E şi microelemente indispensabile vieţii, iar fructul de cătină (Hippophae rhamnoides) are un conţinut ridicat de vitamina C naturală, vitamina A şi F.

Capsulele cu spirulină și cătină SPIROFORT stimulează creşterea masei musculare și cresc performanţele sportive.

De asemenea recomandăm în cazul în care se dorește creșterea sau îmbunătățirea condiției fizice, consumul de suplimente alimentare naturale precum LĂPȚIȘORUL DE MATCĂ, POLENUL GRANULE, SPIROGINS SAU SPIRULINA.

 GLUCOFER PLUS, 4G ENERGY,  XTZ, CARNITINA + CROM + VANADIU sunt de asemenea recomandate.