Acasa

Inapoi

Creșterea masei musculare

Mersul la sală a devenit o preocupare din ce în ce mai constantă pentru mulți dintre noi. Puțini sunt însă aceia pentru care performanța se traduce în mod automat în masă musculară vizibilă, bine definită. Pentru acest lucru nu e suficient să mergeți de 2 ori pe săptămână la sală și să urmați un program de antrenament riguros. Este nevoie pe lângă efortul vizic constant și corect efectuat, de un regim alimentar sănătos și controlat, excesele de orice fel fiind subiecte aproape tabu.

Creșterea masei musculare se referă în primul rând la creșterea în volum a mușchilor striați, cei care realizează deplasarea sau imobilizarea unor segmente sau a întregului organism. Pentru a înțelege mai bine la ce anume se referă această creștere, trebuie în primul rând să știm din ce sunt alcătuiți mușchii. 75 - 80% apă, substanțe anorganice (săruri de potasiu, magneziu, sodiu, calciu, clor) și substanțe organice (proteine din miofibre și din sarcoplasmă), glicogen și glucoză și ATP, adică adenozin trifosfat, acumulatorul energetic al fibrei musculare.

 

Mulți bărbați care vor să slăbească și să înlocuiască țesutul adipos cu masa musculară, însă există și bărbați care vor să câștige greutate prin creșterea masei musculare.

Indiferent despre care din cazuri discutăm, nimic nu se întâmplă peste noapte, din contră, creșterea masei musculare necesită multă răbdare, atenție, perseverență și o alimentație corectă.

Capsulele cu spirulină și cătină SPIROFORT stimulează creşterea masei musculare și cresc performanţele sportive. De asemenea recomandăm în cazul în care se dorește creșterea sau îmbunătățirea condiției fizice, consumul de suplimente alimentare naturale precum LĂPȚIȘORUL DE MATCĂ, POLENUL GRANULE, SPIROGINS SAU SPIRULINA.

 

O compoziţie specială, experimentată în Laboratoarele Parapharm, 4G ENERGYreduce oboseala, creşte puterea de concentrare, creşte energia fizică, rezistenţa şi vitalitatea și contribuie la scăderea în greutate prin transformarea depunerilor adipoase în energie.Se poate folosi cu succes şi în condiţii extreme, când organismul are nevoie de un şoc energetic.

Aminoacizii esenţiali cu catene ramificate (essential branched chain amino acids BCAA din capsulele SUPER PURE BCAA) includ leucina, isoleucina şi valina. Aceștia sunt de importanţă specială pentru atleţi pentru că sunt metabolizaţi direct în muşchi, astfel contribuie direct la creşterea şi dezvoltarea musculaturii scheletice. Fiind aminoacizi esenţiali, aceștia nu pot fi produși de organism din alţi aminoacizi. Numai aportul direct nutriţional poate asigura necesarul pentru dezvoltarea musculaturii. Raportul optim de componente (leucină:isoleucină:valină = 2:1:1) asigură o nutriţie perfectă a organismului în timpul antrenamentelor pentru a obţine un beneficiu maxim.

Produs de ultimă generaţie pentru sportivi, STIMULATOR HGH 1000 conține hormonul de creştere (HGH – Human Growth Hormon), principalul hormon responsabil de creştere, în cazul tuturor mamiferelor, asociat cu regularizarea unor procese metabolice, cum ar fi anabolismul şi lipoliza. HGH este un hormon endocrin produs de glanda pituitară (hipofiza) din creier. Secreţia hormonului urmează un ritm circadian, fiind secretat în mai multe pusee pe zi; cea mai mare cantitate este secretată în timpul primelor ore de somn adânc.

PRODUS RECOMANDAT SPORTIVILOR DE PERFORMANŢĂ!