Acasa

Inapoi

Creșterea performanței sexuale masculine

Creșterea performanțelor sexuale este ceva ce ar trebui să îi preocupe pe majoritatea bărbaților. Însă creșterea performanțelor sexuale nu înseamnă neapărat că există o problemă în dormitor, ci pur și simplu faptul că este loc de mai bine.

Controlul ejaculării este un prim pas pentru creşterea performanţelor sexuale în cazul bărbaţilor, iar acest lucru poate fi realizat prin lucrarea unor muşchi pelvieni, pubococcigieni (PC), prin câteva exerciţii simple, dar cu efect vizibil. Aceşti muşchi controlează retenţia lichidului seminal şi a urinei, fermitatea penisului în timpul erecţiei şi forţa de ejaculare. Iar antrenarea acestora se face prin exerciţii Kegel, numite aşa după numele fizioterapeutului care le-a inventat şi care au fost inventate iniţial pentru a reduce neplăcerile cauzate de incontinenţa feminină. Exerciţiile se fac în seturi, iar între ele trebuie să faci pauze de câte un minut. Un exemplu de set de exerciţii Kegel este următorul: contractă şi apoi relaxează muşchii pentru 5 secunde. Următorul set de exerciţii ar trebui să fie din contractări şi relaxări de câte 10 secunde, apoi de câte 20 de secunde, iar ultimul set, din contractări şi din relaxări musculare de câte 30 de secunde.

 

Alimentația și condiţia fizică bună sunt de asemenea factori care influențează puternic performanțele sexuale, alături de stres, care de multe ori poate fi considerat un inamic în dormitor.

Strugurii sunt considerați a fi un afrodisiac natural. Coaja acestora conţine o cantitate mare de resveratrol, un antioxidant ce stimulează producerea de estrogen, hormon sexual feminin. Sucul de struguri consumat înaintea actului sexual are un efect înviorător, energizant. Se recomandă de asemenea consumul de ciocolată neagră, care conține feniletilamină, o substanță care acționează asupra acelor zone din creier care sunt responsabile cu buna dispoziție.

Bio-Resveratrolul, deoarece conţine o cantitate însemnată de resveratrol, ajută la creşterea performanţei sexuale.

Pepenele verde, ciresele, stridiile, untul cu continut ridicat de grăsime, nucile sau usturoiul sunt doar câteva dintre alimentele care ajută la creșterea virilității.

 

Potrivit specialiștilor, un stil de viaţă activ, care presupune mersul pe jos mai alert sau 30 de minute petrecute într-o sală de fitness de patru ori pe săptămână duc la îmbunătăţirea performanţelor sexuale cu aproximativ 30 la sută, în rândul persoanelor sedentare.

Pe lângă aceste remedii, există și posibilitatea de a opta pentru suplimente alimentare naturale precum MARATON FORTE, capsule pentru creșterea performanței sexuale masculine.

Eficacitatea deosebită şi efectul imediat al acestui produs se datorează folosirii unor superconcentrate din plante alături de o formă activă a aminoacidului L-arginină. Acesta din urmă este un donator de monoxid de azot, moleculă care joacă un rol crucial în realizarea erecţiei. Printre efectele capsulelor se numără erecțiile ferme de lungă durată, senzația de tinerețe şi vigoare, atracția sexuală mărită, plăcerea sexuală sporită.

Efectul acestui supliment nutritiv se va simţi încă de la prima administrare. Nu este necesară folosirea curativă, dar administrările repetate dau efecte net superioare în timp.

 

Administrare: se recomandă consumul ocazional de 1-2 capsule/zi, într-o singură doză cu un pahar de lichid (apă minerală, suc de fructe), înainte cu aproximativ două ore de actul sexual. Se poate folosi şi curativ consumând o capsulă zilnic.

 

Pentru obținerea efectului maxim se recomandă consumul capsulelor pe stomacul gol cu un pahar de suc proaspăt de grapefruit. Contraindicații: produsul este contraindicat persoanelor cu afecţiuni cardiace grave şi în general când efortul fizic este contraindicat.