Acasa

Inapoi

Fumat

Fumatul este un obicei, care duce la dependenţă şi poate produce alterarea gravă a sănătăţii: tuse permanentă, durere de gât, dinţi îngălbeniţi, încărunţire înainte de vreme, formare de riduri, impotenţă sexuală, cancer.
Nicotina are efect uşor antidepresiv şi creşte tonusul psihic, printr-un efect asemănător cu cel al acetilcolinei.
Suplimentele nutritive pot uşura renunţarea la fumat.


Capsulele NICOSTOP, conţin un amestec de plante, care sunt recunoscute pentru capacitatea de a reduce setea pentru fumat. Consumarea, de preferinţă pe stomacul gol a 3 capsule pe zi, cu un pahar de apă minerală, sau suc de fructe, diminuează stresul creat de renunţarea la fumat. Conţine extract de Kava-Kava şi de pedicuţă, respectiv camfor şi mentol. Tratamentul cu NICOSTOP se recomandă a fi continuat timp de 30 de zile şi se poate relua la nevoie după o lună de repaos.


Vitamina E din EVENING PRIMROSE  protejează organismul de efectele nocive ale radicalilor liberi, produşi de fumul de ţigară şi atenuează setea de nicotină.


Multe persoane acuză stresul, ca factor determinant în dobândirea acestui obicei prost, care se cheamă fumat. La reducerea stresului contribuie capsulele HAPPY CAPS, care au efect adaptogen şi relaxant. Doza zilnică este de 2x2 sau 1x4 capsule. Efectul antistres şi relaxant se datorează conţinutului de Piper methysticum, extractului de Hypericum perforatum şi lactatului de magneziu.


Utilizarea gumei de mestecat sau a plasturelor cu nicotină, acupunctura, hipnoza, sportul ajută în procesul de renunţare la fumat. Pentru a reduce probabilitatea apariţiei bolilor cauzate de fumat, se vor consuma multe legume, fructe şi seminţe uleioase. Dacă fumătorul înrăit rezistă tentaţiei de a-şi aprinde o ţigară timp de cel puţin trei luni, şansele de a reveni la vechiul viciu scad în mod semnificativ.