Acasa

Inapoi

Gripa

Simptomele gripei sunt înfundarea nasului, strănut, tuse, durere de gât şi de cap, dureri musculare, febră, oboseală, frisoane. Aceste simptome sunt mai ales rezultatul activităţii de autoapărare al organismului.

 

Extractul de usturoi GARLICAPS este foarte indicat, deoarece este binecunoscut faptul, că usturoiul este un antibiotic natural şi activează sistemul imunitar. Se va administra câte o capsulă de trei ori pe zi.


PICĂTURILE SUEDEZE sunt obţinute din numeroase plante medicinale valoroase. Consumând de două ori pe zi câte o linguriţă, cu puţin lichid, se activizează sistemul imunitar, produsul fiind un excelent tonic general.

Capsulele de BITTER SUEDEZ sunt obţinute din cele mai preţioase plante medicinale după o metodă originală Maria Treben. Extractul uscat de Bitter Suedez Original este destinat persoanelor cărora este contraindicat consumul de alcool şi vor să beneficieze de puterea tămăduitoare al acestui elixir. Se administrează 3x1 capsule pe zi înainte de masă, cu mult lichid.


Capsulele de BIOSELENIU CU VITAMINA C asigură protecţie împotriva radicalilor liberi, este antioxidant şi activează sistemul imunitar. Se administrează câte o capsulă pe zi cu mult lichid, înainte de masă. Un blocant foarte eficient de radicali liberi este capsula de CEAI VERDE, care este puternic antioxidant şi imunoactivator. Se ia o capsulă pe zi cu mult lichid, înainte de masă – această doză corespunde unei cantităţi de 1,5 litri de ceai verde.


Ceaiul de FLORI DE HIBISCUS menţine sănătatea sistemului circulator,este un antioxidant puternic, are efect pronunţat antitumoral. Se toarnă apă fierbinte peste 2-3 flori de hibiscus şi se ţine acoperit 20 de minute. Îndulcit după gust se beau zilnic 1-3 porţii de ceai.


Stimularea sistemului imunitar se poate realiza prin administrarea de două ori pe zi a câte unei capsule de ECHINACEA.
Tabletele masticabile ECHINACEA + ZINC+ VITAMINA-C au acelaşi efect imunostimulator. Se recomandă consumul prin dizolvarea lentă în gură a maxim 10 tablete pe zi.
Un produs, care este destinat regenerării organismului şi care are efect imunoactivator este LĂPTIȘOR DE MATCĂ. Se administrează de 3 ori 1-2 capsule pe zi, cu un pahar de lichid, de preferinţă în timpul mesei.


Tabletele masticabile VITAMINA C CU PULPĂ DE MĂCEŞE stimulează sistemul imunitar, activează sistemele enzimatice şi creşte rezistenţa organismului. Se recomandă consumul a unei tablete pe zi, lăsând să se dizolve în gură.

O acţiune similară o au şi tabletele masticabile PROPOLIS CU VITAMINA C. În perioada epidemiilor de gripă se va apela la vaccin, se va spăla mâna de mai multe ori pe zi, se va evita prezenţa în locuri aglomerate. Iarna se vor monta evaporatoare în cameră, pentru a se evita uscarea mucoaselor – adevărate porţi de intrare pentru bacterii.

 

INFLULIT PICĂTURI sau INFLULIC CAPSULE este recomandat contra îmbolnăvirilor virale. Acest supliment alimentar este destinat întăririi sistemului imunitar. Compoziţia specială include vitamine şi extracte din plante medicinale recunoscute pentru efectul lor benefic asupra sistemului de autoapărare a organismului uman. Noutatea preparatului constă în introducerea vitaminei D3, despre care s-a descoperit recent că este “antibioticul naturii” şi a extractului din sâmbure de Grapefruit. Această vitamină se formează sub efectul luminii solare în piele. Deoarece pe timpul iernii nu beneficiem de efectul benefic al razelor solare, se recomandă suplimentarea acesteia prin alimentaţie. Efectul imunostimulator al extractului de sâmbure de Grapefruit, este o descoperire recentă a medicului imunolog Dr. Jacob Harich din Florida (USA). Consumând zilnic aceste picături vă menţineţi starea de sănătate în perioadele critice ale anotimpului rece.

SALIX + C conține vitamina C și extract din scoarță de salcie, cunoscută drept "aspirina vegetală". Extractul din scoarță de salcie este unul din cele mai utilizate remedii naturale în tratarea răcelilor, durerilor articulare, nevralgiilor sau a durerilor de cap. Deși există peste 300 de specii de salcie, în România cea mai des întâlnită specie este Salix Alba. Extractul din scoarță de salcie a fost utilizat încă din timpuri străvechi ca un remediu polivalent pentru menținerea sănătății. Datorită proprietăților antiagregante, extractul din scoarță de salcie reduce riscul de atac de cord și de accidente vasculare, iar efectele sale antiinflamatoare, respectiv analgezice acționează eficient în calmarea durerior de cap. Extractul de salcie este contraindicat în hemoragii, hemofilie, sarcină, alăptare, alergie la salicilaţi, alergie la salcie. Vitamina C face parte din grupa vitaminelor hidrosolubile şi are rol crucial în metabolismul şi funcţiile creierului, ficatului şi ale glandelor endocrine. Administrat în mod susţinut stimulează sistemul imunitar şi creşte rezistenţa organismului. Participă la activarea multor sisteme enzimatice şi are rol important în respiraţia celulară. Creşte şi menţine randamentul fizic. Consumul regulat al Vitaminei C vă întăreşte sistemul de autoapărare, de care aveţi nevoie mai ales în perioadele critice ale anotimpului rece.