Acasa

Inapoi

Hemoroizi

Hemoroizii se formează ca urmare a dilataţiei venelor din regiunea anală. Aceste vene nu au valvule care să împiedice scurgerea în sens invers a sângelui. Din această cauză, sângele stagnează şi produce următoarele simptome: sângerare, scaun dureros, senzaţie de mâncărime şi prezenţa unor proeminenţe (noduli hemoroidali) la nivelul anusului. Este o boală care apare la persoanele care duc o viaţă sedentară, stau timp îndelungat în picioare sau pe scaun. Hemoroizii pot apărea și ca urmare a constipaţiilor cronice, îndelungate.


Suplimentul alimentar PICĂTURILE SUEDEZE, prin conţinutul bogat de plante medicinale, contribuie la decongestionarea hemoroizilor, vindecă rănile, prin efectul uşor laxativ elimină constipaţia şi întăreşte peretele vaselor sanguine. Se recomandă ingerarea a unei linguriţe de produs de două ori pe zi.
Capsulele de BITTER SUEDEZ sunt obţinute din cele mai preţioase plante medicinale după o metodă originală Maria Treben. Extractul uscat de Bitter Suedez Original este destinat persoanelor cărora este contraindicat consumul de alcool şi vor să beneficieze de puterea tămăduitoare al acestui elixir. Se administrează 3x1 capsule pe zi înainte de masă, cu mult lichid.


Mineralele esenţiale au un rol important în menţinerea sănătăţii organismului. Vindecarea rănilor şi întărirea pereţilor vaselor sanguine depinde mult de prezenţa acestor microelemente în alimentaţia personală. 


Acizii graşi nesaturaţi asigură elasticitatea pereţilor vaselor sangui-ne. Doza de două linguri pe zi din ULEI DE IN OMEGA - 3, pe lângă reducerea nivelului colesterolului, menţine elasticitatea vaselor de sânge. Cu acelaşi succes se pot utiliza şi capsulele cu ulei de peşte OMEGA – 3.


Pentru tratarea rănilor locale se poate utiliza cu rezultate foarte bune BALSAMUL CU BITTER SUEDEZ sau BALSAMUL CU MUŞEŢEL, care au efect antiinflamator şi antiseptic eficient. Un produs nou, care dă rezultate mulţumitoare, este BALSAMUL CU GĂLBENELE ŞI PROPOLIS.


Se recomandă de asemenea alimentaţia bogată în fibre şi vitamina C, respectiv exerciţiul fizic de întreţinere.