Acasa

Inapoi

Impotența

Imposibilitatea de a avea erecţii este o boală care afectează fiecare al patrulea bărbat trecut de vârsta de 50 de ani.
În timpul erecţiei, vasele sanguine ale penisului se umplu cu sânge. Cauzele impotenţei pot fi: ateroscleroza, tulburări hormonale, bolile prostatei, diabetul zaharat sau cauze psihologice. Efecte asemănătoare pot apărea şi ca efect secundar în administrarea unor medicamente.


POLENUL GRANULE este un tonic natural al aparatului repro-ductiv masculin.
ULEI DE IN OMEGA-3, prin conţinutul de acizi graşi esenţiali, care au efect benefic asupra circulaţiei sângelui, respectiv GINGKO PLUS, care cotribuie la irigarea mai bună cu sânge a ţesuturilor. Uleiul de in se consumă câte o lingură pe zi. Capsulele cu extract de Ginkgo biloba, păducel şi pasionflower, se administrează de trei ori pe zi câte o capsulă.

Capsulele cu ulei de peşte OMEGA-3 sunt benefice, deoarece sunt bogate în acizi graşi polinesaturaţi.
Apetitul sexual se poate mări cu SPIROGINS, care este un amestec de spirulină pură (extract de algă marină) şi extract de “rădăcina vieţii”- ginsengul. Se administrează de trei ori 1-2 capsule pe zi.


Dacă impotenţa are cauze psihologice, HAPPY CAPS, prin efectul adaptogen şi relaxant, scade nivelul stresului cotidian.

Produsul cu eficacitate deosebită în această afecţiune este MARATON FORTE. Capsulele conţin extracte din cele mai preţioase plante medicinale asiatice şi sud-americane, care sunt cunoscute pentru capacitatea lor de creştere a performanţei sexuale masculine. Ocazional se consumă câte 2 capsule pe zi, într-o singură doză, cu două ore înainte de actul sexual. Aceste capsule au efect chiar de la prima administrare, nu este nevoie de folosire curativă de lungă durată – dar cu administrări repetate se pot obţine efecte net superioare în timp. Efectele pe care le are MARATON FORTE sunt : erecţii de mai lungă durată şi mult mai ferme, plăcere sexuală superioară, senzaţie de tinereţe şi vigoare şi atracţie sexuală mărită. Nu se va depăşi doza de 4 capsule / 24 de ore, iar persoanele care suferă de afecţiuni cardiace grave vor utiliza produsul cu precauţie mărită (se va cere părerea unui medic).
Renunţarea la fumat şi la alcool, precum şi efectuarea exerciţiilor fizice, măresc şansele de reuşită a tratamentului, care trebuie continuat cel puţin şase luni.