Acasa

Inapoi

Insomnie

Tulburările de somn, pe termen lung, sunt foarte nocive, deoarece duc la o stare acută de oboseală şi prin aceasta slăbesc organismul.
Simptomele sunt: bolnavul adoarme foarte greu, deseori se trezeşte noaptea, iar trezirea are loc “cu noaptea–n cap”. Insomnia poate fi consecinţa unei alimentaţii, respectiv unui stil de viaţă necorespunzător, a unor dureri, tratamente medicamentoase prelungite, respectiv a unor boli grave. Tocmai de aceea, dacă oboseala nu mai permite ducerea la bun sfârşit a activităţilor cotidiene şi devine permanentă, trebuie să vă adresaţi unui medic.


Suplimentul alimentar destinat reechilibrării tonusului psihic şi favorizării somnului natural, odihnitor este produsul SOMN UŞOR, care conţine taurină, tirozină, acid nicotinic, vitamina B6 şi lactat de magneziu. Avantajul acestui somnifer natural este că nu apare dependenţă, spre deosebire de celelalte produse obţinute pe cale artificială, prin sinteze chimice. Se ia o capsulă cu o oră înainte de culcare.


O cauză frecventă a acestei boli este stresul. Capsulele HAPPY CAPS, prin conţinutul lor de substanţe adaptogene şi relaxante, au un excelent efect antistres. Magneziul din compoziţia produsului, previne stările de nervozitate şi încordarea. Doza zilnică este de 2x2 sau 1x4 capsule pe zi.


În reechilibrarea tonusului psihic, un rol benefic îl au şi PICĂTURILE SUEDEZE, care se administrează de două ori pe zi câte o linguriţă. Aceste picături conţin extracte alcoolice dintr-o serie de plante medicinale valoroase, culese în Alpii Tirolezi.


Capsulele de BITTER SUEDEZ sunt obţinute din cele mai preţioase plante medicinale după o metodă originală Maria Treben. Extractul uscat de Bitter Suedez Original este destinat persoanelor cărora este contraindicat consumul de alcool şi vor să beneficieze de puterea tămăduitoare al acestui elixir. Se administrează 3x1 capsule pe zi înainte de masă, cu mult lichid.


Pentru a grăbi efectul scontat al acestor suplimente nutritive, este bine dacă persoana afectată se culcă în fiecare zi la aceeaşi oră, într-o încăpere bine aerisită, unde este un întuneric perfect şi linişte deplină. Se va renunţa la fumat, la consumul de ceai negru sau cafea şi se va acorda o atenţie cuvenită efectuării de exerciţii fizice în fiecare zi.