Acasa

Inapoi

Libidou

Întotdeauna o nouă relație cu un alt partener decât cel anterior naște în fiecare din noi o dorință sexuală puternică. Poate și din acest motiv primele luni dintr-o relație sunt și cele mai pasionale. Din păcate însă, odată cu trecerea timpului, scăderea libidoului devine o problemă pentru multe cupluri. Dorința sexuală sau interesul unei persoane de a se angaja în relatii sexuale cu un partener se numește libidou. Ceea ce trebuie să știți despre libidou este faptul că nu vorbim despre o boală cronică sau o afecțiune incurabilă.

În multe cazuri, nu doar timpul este un factor care generează scăderea libidoului ci și alimentația necorespunzătoare, vârsta, stresul sau jobul extrem de solicitant, care nu ne mai permite să ne bucurăm cu adevărat de timpul nostru liber petrecut în compania partenerului. Din fericire există o serie de suplimente alimentare naturale care vă pot ajuta să depășiți această problemă. E nevoie totuși de multă răbdare și grijă pentru a redobândi dorința sexuală specifică perioadei de început a unei relații.

Capsulele pentru creșterea performanței sexuale masculine MARATON FORTE au o eficacitate deosebită, efectul imediat al acestui produs datorându-se folosirii unor superconcentrate din plante alături de o formă activă a aminoacidului L-arginină. Acesta din urmă este un donator de monoxid de azot, moleculă care joacă un rol crucial în realizarea erecţiei.

Printre efectele produsului se numără erecțiile ferme de lungă durată, senzația de tinerețe şi vigoare, atracția sexuală mărită, plăcera sexuală sporită. Efectul acestui supliment nutritiv se va simţi încă de la prima administrare. Nu este necesară folosirea curativă, dar administrările repetate dau efecte net superioare în timp.

Administrare: se recomandă consumul ocazional de 1-2 capsule/zi, într-o singură doză cu un pahar de lichid (apă minerală, suc de fructe), înainte cu aproximativ două ore de actul sexual. Se poate folosi şi curativ consumând o capsulă zilnic. Pentru obținerea efectului maxim se recomandă consumul capsulelor pe stomacul gol cu un pahar de suc proaspăt de grapefruit. 

Contraindicații: produsul este contraindicat persoanelor cu afecţiuni cardiace grave şi în general când efortul fizic este contraindicat.

Recomandăm folosirea MARATONULUI GEL (lubrifiant pentru plăceri nebănuite) în completarea capsulelor de MARATON FORTE. Gelul poate fi utilizat pentru sex vaginal, anal şi oral; pH-ul special asigură menţinerea sănătăţii mucoasei vaginale.

Mod de utilizare: se aplică prin pompa dozatoare cantitatea de gel dorită pe organele sexuale; operaţiunea se poate repeta după preferinţă.

 

Suplimentul alimentar LADIES' DREAM este destinat femeilor de toate vârstele. Stresul cotidian are un efect nefast şi asupra libidoului feminin. Potrivit unui jurnal medical de renume, 48% dintre femei au dificultăţi privind capacitatea de a ajunge la orgasm şi de a simți satisfacție deplină în timpul actului sexual. Din fericire, natura oferă soluţii și pentru aceste neajunsuri. Am ales cele mai eficiente plante medicinale tradițional folosite în acest scop în cultura orientală și cea sud americană. Prin combinarea lor cu aminoacizi naturali am creat un produs care asigură un libidou sănătos și o plăcere sexuală senzațională.

Administrare: se recomandă consumul zilnic de 1-2 capsule, cu un pahar de lichid (apă minerală), de preferință pe stomacul gol. Efectul produsului este maxim la două ore după administrare. Produsul se poate folosi ocazional sau permanent – fără restricții.