Acasa

Inapoi

Mahmureala

Dacă vă sunt cunoscute cel puțin câteva din următoarele simptome: dureri de cap, dureri de stomac greață, sete, sensibilitate la lumină, sensibilitate la gălăgie, tulburări de dispoziție - tristețe, depresie, apatie, letargie, diaree, ușoară amnezie, dureri musculare, hipotensiune ortostatică, amețeli, însemnă că ați experimentat cel puțin o dată mahmureală.

Starea proastă de sănătate care survine în urma unei beții (intoxicații etilice), adică mahmureala, se instalează în dimineața următoare după consumul excesiv de alcool, imediat ce efectele toxice ale alcoolului încep să dispară. Studiile arată că mahmureala afectează mai puternic femeile decât bărbații, pentru că ficatul bărbaților procesează și descompune mai rapid alcoolul.

Cele mai puternice mahmureli apar după consumul de cognac, vin roșu, rom, whisky, vin alb, gin sau vodkă.

CAP LIMPEDE - ACCELERATOR DE DESCOMPUNERE A ALCOOLULUI DIN ORGANISM este un supliment alimentar constituit din substanțe naturale, care favorizează arderea rapidă a alcoolului din organism și transformarea acestuia în energie. Vă scutește de neplăcuta stare de mahmureală, protejează ficatul de efectele nocive ale alcoolului și oferă o energizare generală a organismului și, în plus, un apetit sexual crescut.