Acasa

Inapoi

Obezitate

Afecțiunea medicală în care grăsimea corporală s-a acumulat în exces este cunoscută sub denumirea de obezitate. Despre o persoană se poate spune că e obeză în momentul în care indicele său de masă corporală (IMC), o mărime obținută prin împărțirea greutății unei persoane, exprimată în kilograme la pătratul înălțimii acelei persoane, exprimată în metri, este mai mare de 30 kg/m2.

Obezitatea, una dintre principalele cauze de deces ce pot fi prevenite la nivel mondial, cu o răspândire din ce în ce mai mare la adulți și copii, este considerată de către autorități ca fiind una dintre cele mai grave probleme de sănătate publică din secolul al XXI-lea. Obezitatea crește riscul de diverse afecțiuni (mai ales boli de inimă, diabet de tip 2, apnee obstructivă de somn, anumite tipuri de cancer, osteoartrită și astm). 

Cele mai întâlnite cauze ale obezității sunt consumul excesiv de calorii, lipsa activității fizice, predispoziția genetică, o medicamentație defectuoasă, diverse afecțiuni psihice, metabolismul.

Activitatea fizică și un regim alimentar sănătos și echilibrat sunt principalele arme în lupta împotriva obezității. Se recomandă reducerea consumului de alimente calorice, cum sunt cele bogate în grăsimi și zaharuri, și creșterea consumului de fibre alimentare. Dacă dieta, activitatea fizică și medicamentația nu sunt eficiente, se poate apela la un balon gastric pentru scăderea în greutate sau la operație pentru a reduce volumul stomacului și/sau lungimea intestinelor, ducând astfel la instalarea mai rapidă a stării de sațietate și la o capacitate redusă de absorbție a substanțelor nutritive din alimentație. 

Capsulele pentru slăbit LIPOSTOP conţin substanţe naturale, care acţionează prin reducerea cantităţii de ţesut adipos, fără să influenţeze starea de sănătate. Prin folosire regulată, oţetul de mere împiedică depunerea grăsimilor. Sub formă de concentrat (extract uscat), poate fi utilizat fără a avea contraindicaţii. Prin acţiunea sinergică a cromului şi a manganului, care participă la metabolismul glucozei, scade apetitul pentru dulciuri, creşte capacitatea de muncă şi de regenerare a organismului. Folosirea regulată a produsului asigură, prin stimularea proceselor metabolice, transformarea depunerilor adipoase în energie, ceea ce contribuie la atingerea şi păstrarea greutăţii ideale. Regimul hipocaloric moderat şi mişcarea sunt adjuvante preţioase.

Tabletele SUPERFITT sunt destinate persoanelor care doresc să slăbească, reducând aportul energetic zilnic. Produsul acţionează prin intermediul a trei principii active, stopând pe cale naturală asimilarea carbohidraţilor: Extractul special de fasole albă (Phase 2 - produs de Pharmachem SUA) inhibă digestia carbohidraţilor complecși. Extractul din fructul plantei orientale Garcinia cambogia împiedică transformarea zaharurilor în grăsimi. Picolinatul de crom accelerează arderile din organism. Pentru a obţine rezultate imediate trebuie doar să renunţaţi la alimentele prea bogate în grăsimi. Folosind tabletele SUPERFITT nu sunteți restricționați de la paste făinoase, cartofi şi alte alimente cu conținut ridicat de polizaharide. 

CEAIUL VERDE este frunza uscată în condiţii speciale a plantei Camellia sinensis. Această uscare particulară asigură păstrarea nealterată a componenţilor din această plantă deosebit de preţioasă. Medicina tradiţională chineză foloseşte de milenii puterea tămăduitoare a acestei plante, iar studiile clinice recente efectuate în SUA şi Japonia au demonstrat că ceaiul verde: este cel mai eficient antioxidant natural, neutralizând radicalii liberi (răspunzători de îmbătrânirea prematură a celulelor) din organism; creşte imunitatea organismului; dizolvă grăsimile, şi prin conţinutul de acid tanic stopează absorbţia acizilor graşi şi a colesterolului; are efect revitalizant, datorită conţinutului de cafeină, dar opus cafeinei din cafea, se absoarbe treptat şi îşi manifestă efectul timp mai îndelungat. Stimulează activitatea neuro-cerebrală, capacitatea de concentrare şi preîntâmpină oboseala. 

CELULIT STOP este un produs 100 % natural, bazat pe combinarea ştiinţifică a două plante medicinale cu efect venotonic şi anticelulitic. Eficacitatea deosebită constă în folosirea unor superconcentrate din aceste plante, care au fost obţinute prin tehnologii de extracţie de ultimă generaţie. Centella asiatica este o plantă medicinală din Orientul Îndepărtat cu efect clinic dovedit de stimulare a sintezei colagenului în fibroblastul pielii umane şi, prin aceasta, înlătură celulita şi stopează formarea ridurilor. Extractul din seminţe de Castan sălbatic are efect protector asupra pereţilor vaselor sanguine înlăturând formarea vergeturilor. Efectul protector se manifestă şi prin reducerea tendinţei de formare a varicelor şi de umflare a picioarelor. 

PSYLLIUM DETOX este o sursă naturală de fibre alimentare solubile și insolubile, acizi grași esențiali Omega-3, uleiuri eterice și minerale. În organismul uman majoritatea bolilor apar din cauza funcționării defectuoase a aparatului digestiv, în urma căreia se acumulează substanțe toxice rezultate din metabolism. Acest produs modern, trecând prin aparatul digestiv, absoarbe si elimină toxinele din organism, împiedică absorbția zaharurilor, grăsimilor și a colesterolului. Fibrele alimentare naturale din compoziția suplimentului alimentar absorb o cantitate însemnată de lichide, prin care volumul lor crește semnificativ, iar aceasta creează o senzație de sațietate. Prin aceasta se reduce senzația de foame și produsul se poate utiliza eficient în cura de slăbire. Prin dublul efect de absorbție a lichidelor și cel mecanic al fibrelor insolubile reglează tranzitul intestinal. 

SPIRULINA face parte din categoria algelor verzi-albastre şi se remarcă printr-o valoare nutriţională de excepţie. Conţinutul ridicat de proteine (peste 60% din masa uscată), oligominerale şi acizi graşi esenţiali, îi conferă proprietăţi terapeutice naturale. Efectele sale benefice sunt descrise în literatura de specialitate astfel: cel mai eficient hepatoprotector natural, capabil de regenerarea ficatului afectat de consumul excesiv de alcool; reglează procesele digestive şi reduce pofta de mâncare. 

Principala funcție a acidul linoleic conjugat (Conjugated Linoleic Acid-CLA) din capsulele LIPOSTOP CLA este reglarea metabolismului grăsimilor din organism prin stimulare enzimatică. Acest acid stimulează arderea grăsimilor stocate în țesuturile adipoase și reduce activitatea lipoproteinelor responsabile de stocarea grăsimilor. Acidul linoleic conjugat favorizează și dezvoltarea masei musculare, pe măsură ce masa de grăsime este redusă şi asigură un nivel optim al colesterolului în sânge. Este de mare ajutor în reducerea grăsimilor, în special a grăsimilor abdominale, fiind un instrument important în combaterea obezității.

Având în vedere cele mai noi descoperiri ştiinţifice din domeniul curelor de slăbire, au fost create două suplimente alimentare foarte eficiente: Lipostop Raspberry Women+Nopal şi Lipostop Raspberry Men+Nopal. Acestea conţin extracte vegetale. Cel mai important component este extractul de zmeură (conţine cetonă de zmeură de puritate 90%). Pe lângă acest extract mai conţine şi crom - ceea ce favorizează metabolismul macronutrienţilor şi ajută la menţinerea la nivel normal a  glicemiei. Nopalul conţine extract de frunze de dud şi de fruct de cactus - acestea îngreunează asimilarea grăsimilor şi a zaharurilor. Administrarea acestor suplimente alimentare asigură scăderea poftei de mâncare şi potoleşte senzaţia de foame.