Acasa

Inapoi

Respirația urât mirositoare

Respirația urât mirositoare este una dintre problemele cu care ne confruntăm cu toții, în special la primele ore ale dimineții. Acest lucru se întâmplă din cauză că fluxul salivar dispare aproape complet pe perioada somnului, iar bacteriile se pot multiplica, dând astfel naștere respirației urât mirositoare.

Există însă multe alte momente în care care ne confruntăm fără să vrem cu această problemă:

-după consumul băuturilor alcoolice;

-dimineața când ne trezim;

-dacă suntem la regim;

-după ce fumăm;

-când ne este foame;

-când suntem deshidratați;

-din cauza unor medicamente;

-din cauza unor infecții ale cavității bucale precum amigdalita streptococică;

-probleme ale gingiilor;

-cancere ale gurii sau gâtului;

-probleme ale nasului (sinuzite, polipi nazali);

-diabet;

-carii dentare.

 

Se recomandă utilizarea aței dentare, a apei de gură, periajul dinților după fiecare masă, adoptarea unei diete bogate în vegetale, reducerea consumului de carne, mestecare gumelor fără zahăr sau a bomboanelor mentolate.

 

Spray-ul de gură MENTOLIN, cu efect bactericid și antiinflamator, îndepărtează mirosul neplăcut al gurii (fum de ţigară, alcool, mirosuri provenite din digestie), îmbunătăţeşte respiraţia, oferind prospeţime, un efect răcoritor şi un miros plăcut.

Mod de utilizare: soluţia se pulverizează în cavitatea bucală prin apăsare; administrarea poate fi repetată de mai multe ori pe zi.

 

Digestia este un proces complex ce începe în cavitatea bucală şi ia sfârşit odată cu intrarea în acţiune a florei bacteriene de la nivelul colonului. Descompunerea substanţelor nutritive are loc în tractul digestiv, cu implicarea unor substanţe chimice numite enzime. Acestea sunt produse de celulele glandelor digestive, fiind prezente, în consecinţă, în salivă, în secreţia gastrică sau cea intestinală. EUDIGEST are un rol adjuvant în stimularea şi îmbunătăţirea digestiei, datorate extractului de papaya şi chimen.

 

PSYLLIUM DETOX, acest supliment alimentar este o sursă naturală de fibre alimentare solubile și insolubile, acizi grași esențiali Omega-3, uleiuri eterice și minerale. În organismul uman majoritatea bolilor apar din cauza funcționării defectuoase a aparatului digestiv, în urma căreia se acumulează substanțe toxice rezultate din metabolism. Acest produs modern, trecând prin aparatul digestiv, absoarbe si elimină toxinele din organism, împiedică absorbția zaharurilor, grăsimilor și a colesterolului.Fibrele alimentare naturale din compoziția suplimentului alimentar absorb o cantitate însemnată de lichide, prin care volumul lor crește semnificativ, iar aceasta creează o senzație de sațietate. Prin aceasta se reduce senzația de foame și produsul se poate utiliza eficient în cura de slăbire. Prin dublul efect de absorbție a lichidelor și cel mecanic al fibrelor insolubile reglează tranzitul intestinal. Recomandat ca adjuvant în: cure de slăbire; detoxifierea organismului; probleme de tranzit intestinal; diabet; colesterol și trigliceride mărite.

 

PICĂTURI SUEDEZE sunt obţinute după o reţetă originală Maria Treben, din cele mai preţioase plante medicinale cunoscute. Plantele folosite în acest produs sunt culese şi prelucrate în condiţii ecologice strict controlate. Producătorul garantează respectarea Reţetei Originale. Aceste picături se folosesc în medicina populară nord-epeană ca tonic general, pentru menţinerea vitalităţii şi sănătăţii. Multiplele efecte tămăduitoare ale acestor picături sunt descrise în «Manuscrisul Vechi» din cartea «Sănătate din grădina Domnului» de Maria Treben.