Acasa

Inapoi

Sedativ, liniștitor

Sedativele și tranchilizantele sunt utilizate în cazul numeroaselor tipuri de stres: fie la locul de muncă, fie în familie. Pentru că s-a constatat în urma unor studii medicale că există anumite tranchilizate care pot da dependență, consumul acestora fără prescripție medicală este strict interzisă. Rolul tranchilizantelor este de a ajuta persoanele care le consumă la depășirea unor situații de stres neplăcute, ameliorând astfel senzațiile de frică, neliniște sau frustrare. Astfel, imediat după consum, ne simțim brusc relaxați atât fizic cât și psihic.

Vă recomandăm să încercați în locul tranchilizantelor sau a sedativelor medicamentoase suplimentele alimentare naturale, care nu dau dependență și sunt mult mai sănătoase pentru organism.

 

Omul modern este supus în permanenţă stresului cotidian. Responsabilităţile permanente faţă de familie şi serviciu, conflictele, bolile şi traumatismele, problemele financiare, zgomotul şi poluanţii din mediul existenţial, precum şi stilul de viaţă cu ritm accelerat, constituie factori de stres. Îmbolnăvirile sunt cauzate frecvent de influenţele nocive ale stresului asupra organismului. Ulcerul, ateroscleroza, hipertensiunea, diabetul, stările depresive, scăderea apetitului sexual sunt doar câteva dintre aceste boli. Cele două plante medicinale, care intră în compoziţia capsulelor antistres HAPPY CAPS, sunt recunoscute pentru efectul lor adaptogen şi relaxant. Magneziul este un element, care joacă un rol crucial în transmiterea impulsului nervos, iar lipsa lui poate să conducă la stări de nervozitate.Această combinație unică de superconcentrate din plante medicinale şi minerale poate transforma o zi mohorâtă de toamnă din viața Dumneavoastră, într-o sclipitoare zi de primăvară.

 

ULEIUL DE MAC este un ulei obţinut din seminţe de mac (Papaver somnifer) prin presare la rece. Acest ulei este bogat în acizi graşi esenţiali şi în fosfolipide, şi poate contribui la fixarea calciului în

organism. Se recomandă consumul uleiului de mac împreună cu un supliment alimentar bogat în calciu (de exemplu “Calciu din corali”), pentru facilitarea fixării calciului în organism.
Efecte adjuvante:

emolient, antitusiv

sedativ

combate cu succes osteoporoza

previne cancerul mamar

stabilizează nivelul zahărului în sânge

reduce considerabil colesterolul

împiedică apariţia cancerului la colon

îmbunătăţeşte sănătatea globală a intestinelor

 

Recomandat ca adjuvant în profilaxie, osteoporoză, stări gripale și stări de nelinişte sau insomnii.
Administrare: se recomandă consumul de 1-2 linguriţe (5-10 ml) de ulei, zilnic cu o masă principală.

 

ȘTIAȚI CĂ...

Există numeroase varietăţi de mac, diferenţiate în special prin efectul seminţelor din centrul florii. Macul european este inofensiv, dovadă că obişnuim să consumăm covrigi sau prăjituri cu mac.