Acasa

Inapoi

Simptom premenstrual

Ciclul menstrual dă o mare bătaie de cap femeilor care au cicluri ovulatorii. Reprezentantele sexului frumos care nu ovulează, fie din cauza unei sarcini, a menopauzei sau din cauza pastilelor anticoncepționale nu suferă de tulburările specifice perioade de dinainte de menstruație. Sindromul premenstrual se manifestă atât prin tulburări la nivel fizic cât mai ales emoțional, tulburări care pot dura până la 14 zile (din momentul ovulației - a 14 zi a ciclului, până în prima zi a menstruației).

Sindromul premenstrual este diferit de la femeie la femeie, în anumite cazuri crampele menstruale prezentând dureri insuportabile, iar în alte cazuri dureri abia sesizabile. Nivelul ridicat al aldosteronului produce retenția de lichide, creșterea în greutate, umflarea sânilot și cefalee (dureri de cap). Din cauza serotoninei femeile se confruntă adesea cu stări depresive și anxietate, dar și o sensibilitate exagerată, iar nivelul scăzut al endorfinelor accentuează sensibilitatea la durere. Hipoglicemia, adică nivelul scăzut al zahărului din sânge poate constitui unul din motivele instalării sindromului premenstrual.

Oboseala, lipsa libidoului, lipsa de energie, schimbările ritmului somnului, apariția acneei sau pofta de mâncare exagerată sunt alte semne ale sindromului premenstrual.

 

Suplimentul alimentar HAPPY LADY este destinat femeilor de toate vârstele. Conţine extracte din plante medicinale cu conţinut ridicat de fitoestrogeni, menite să restabilească dezechilibrele hormonale care cauzează disconfortul cunoscut sub numele de Sindrom Premenstrual. La vârste ceva mai  înaintate, ajută la reducerea manifestărilor neplăcute ale menopauzei. Produsul se poate utiliza cu succes şi pentru reducerea nivelului prea ridicat de prolactină din organism. Capsulele Happy Lady oferă o soluţie nechirurgicală pentru obţinerea unor sâni mai plini şi mai fermi. Fitoestrogenii din compoziţia capsulelor ajută la creşterea ţesutului mamar. Fitonutrienţii conţinuţi în produs aduc multe alte beneficii sănătăţii precum calmarea dezechilibrelor hormonale asociate cu sindromul premenstural și menopauza.

Uleiul de luminiţa nopţii este foarte apreciat, fiind o sursă foarte bogată în acizi graşi esenţiali importanţi organismului: acidul gama-linoleic (GLA - Omega 6) şi acidul alfa-linoleic (ALA - Omega 3). GLA din uleiul de luminiţa nopţii este transformat în compuşi asemănători prostaglandinelor, hormoni care reglează o serie de funcţii: scad tensiunea arterială, reduc riscul formării cheagurilor sanguine, stimulează sistemul imunitar şi induc o stare de bine şi vitalitate crescută. Efectele adjuvante ale suplimentului alimentar EVENING PRIMROSE sunt următoarele:

ameliorează simptomele eczemelor (pruritul);

reduce secreţia de sebum şi inflamaţia pielii cu perozice sau cu acnee juvenilă și rozacee;

menţine sănătatea pielii;

contribuie la sănătatea vaselor de sânge şi la păstrarea tensiunii arteriale normale;

menţine o concentraţie normală a colesterolului;

reduce durerile şi inflamaţia în artrita reumatoidă.

 

PICĂTURILE SUEDEZE sunt obţinute după o reţetă originală Maria Treben, din cele mai preţioase plante medicinale cunoscute. Plantele folosite în acest produs sunt culese şi prelucrate în condiţii ecologice strict controlate. Producătorul garantează respectarea Reţetei Originale. Aceste picături se folosesc în medicina populară nord-epeană ca tonic general, pentru menţinerea vitalităţii şi sănătăţii. Multiplele efecte tămăduitoare ale acestor picături sunt descrise în «Manuscrisul Vechi».