Acasa

Magazin Cluj

 

Situat în inima Clujului, mai exact pe strada Regele Ferdinand, numărul 23 (vis-a-vis de magazinul CENTRAL), Naturland este locul în care veți găsi o paletă largă de produse (aproximativ 2.000 sortimente în stoc), cum ar fi: suplimente alimentare, vitamine, fulgi de cereale, făină integrală, zahăr brut, orez brun, fructe tropicale uscate, ceaiuri, produse chinezeşti, produse din India, cosmetice 100 % naturale, produse de igienă personală, balsamuri, uleiuri esenţiale, Picături Suedeze Originale, săpunuri naturale, geluri, siropuri şi multe alte produse naturiste.

Într-o atmosferă plăcută, personalul calificat stă în permanenţă la dispoziţia cumpărătorilor cu informaţii pertinente, sfaturi și sugestii.

Toate produsele comercializate în magazinul Naturland sunt verificate pe baza buletinelor de analize chimice, furnizorii fiind atent selecţionaţi pentru ca marfa expusă în magazin să prezinte certitudinea că nu conţine conservanţi sau chimicale – deoarece suntem convinşi, că sloganul firmei "VIITORUL EXISTĂ ÎN NATURĂ", este de o actualitate deosebită. Magazinul funcţionează în regim de autoservire.

 

Naturland – Viitorul există în nartură!

Regele Ferdinand 23 (vis-a-vis de CENTRAL)

Orar de funcţionare

L-V: 09.00 – 20.00

S: 09.00 – 15.00

D: închis