Acasa Produse Promotii Promotii Cosmetice

PACHET ULEIURI 30 ML - ULEI DE MIGDALE ML + ULEI DE MACADAMIA 30 ML




19 RON


Status produs: pe stoc

Cod produs: 8236


Producator: TRANSVITAL COSMETICS


Share on Facebook   Share on Twitter   Share on Google+   Pin it
BUC  

ULEI DE MIGDALE DULCI

Mod de prezentare: sticlă de 30 ml

Utilizat încă din antichitate de către egiptenii antici din înalta societate, fiind considerat unul din ingredientele frumuseții Cleopatrei, pentru prepararea unui unguent de masaj în combinație cu vin, scorțișoară și miere, uleiul de migdale este utilizat în prezent la scară largă în industria cosmetică, datorită proprietăților sale emoliente și curative. Datorită conţinutului ridicat de acizi linoleici și acizi graşi, îl fac deosebit de valoros în îngrijirea pielii. În tratamentele de înfrumuseţare, migdalele sunt considerate ingrediente principale, deoarece curăţă, exfoliază, hidratează şi hrănesc orice tip de piele. Uleiul de migdale reprezintă o bună bază de masaj și purtător de principii active din uleiurile esențiale și diverse ingrediente cosmetice.

Proprietăţi
: emolient, excelent pentru pielea crăpată și uscată; hrănește și catifelează pielea; repară aspectul inestetic al pielii după arsuri superficiale; previne vergeturile, îmbătrânirea pielii și netezește ridurile; calmează iritațiile; bun fortifiant pentru păr degradat și uscat; ajută la eliminarea mătreții; bun pentru cuticule și unghii casante.

Mod de utilizare

pentru ten și corp: se masează bine pe ten și corp, în special în zonele unde se formează riduri, vergeturi, până la absorbție;
pentru păr: se aplică o cantitate mică, se masează bine scalpul și se întinde pe toată lungimea părului, cu 30 de minute înainte de spălare; pentru unghii: se masează unghiile pentru hrănirea și întărirea acestora.

Ingrediente:
Prunus Amigdalus Dulcis oil, D,L-Tocopheryl acetate.
 

ULEI DE MACADAMIA

Mod de prezentare: sticlă de 10 ml

Uleiul extras din nucile de macadamia reprezintă o sursă bogată de acid palmitoleic, o grăsime mononesaturată de tip omega-7, foarte asemănătoare cu sebumul secretat de piele. Datorită compoziţiei sale complexe, uleiul de macadamia se utilizează în special pentru îngrijirea pielii uscate, ridate, îmbătrânite, pentru fortifierea părului uscat şi deteriorat.

Proprietăţi: regenerant; hidratant; nutritiv; emolient natural; ajută pielea să-şi menţină supleţea; penetrant, se absoarbe uşor în piele şi în firele de păr; reechilibrant al tenului mixt şi gras; catifelant; antioxidant; bun protector şi filtrant al razelor UV; atenuează vergeturile, cicatricile, rănile uşoare şi cele provenite din arsurile solare.

Recomandări

Uleiul de macadamia poate fi folosit ca atare, nediluat sau se poate adăuga ca ingredient în compoziții cosmetice (creme de zi, lapte de corp, măşti pentru ten fragil şi păr
deteriorat).

Ingrediente:
Macadamia  integrifolia seed oil, D,L-Tocopheryl acetate.
 
 

 



Produse similare

GEL PUTEREA TIGRULUI
GEL PUTEREA TIGRULUI
26 RON (pe stoc)

HERBA PANTHEN PLUS – loțiune capilară
HERBA PANTHEN PLUS – loțiune capilară
11 RON (la comanda)

ULEI DE ARGAN VIRGIN
ULEI DE ARGAN VIRGIN
11 RON (pe stoc)

ULEI DE ARGAN VIRGIN
ULEI DE ARGAN VIRGIN
60 RON (la comanda)

ULEI DE MIGDALE DULCI
ULEI DE MIGDALE DULCI
26.5 RON (la comanda)

ULEI DE MIGDALE DULCI
ULEI DE MIGDALE DULCI
12 RON (pe stoc)

ULEI DIN GERMENI DE GRÂU
ULEI DIN GERMENI DE GRÂU
8 RON (pe stoc)

ULEI DIN SÂMBURI DE CAISE
ULEI DIN SÂMBURI DE CAISE
8 RON (la comanda)

PACHET ULEIURI 10 ML
PACHET ULEIURI 10 ML
20 RON (pe stoc)