Acasa

Termeni si Conditii

Termeni si conditii

Site-ul www.quantumpharm.ro (denumit in continuare SITE) este creat si administrat de SC QUANTUMPHARM SRL (denumita in continuare COMPANIE).

Datele de identificare ale COMPANIEI:

SC QUANTUMPHARM SRL

CIF: RO 10574400

ORC: J12/829/1998

str. Ecaterina Varga, nr. 8, Cluj-Napoca

Adresă sediu administrativ: Apahida, str. Libertății, nr. 319G, Jud. Cluj

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
Operator de date cu caracter personal
Număr Registrul General: 31968

SITE-ul este oferit in forma in care se prezinta la accesarea sa de catre utilizatori, fara nici un fel de alte garantii.

Daca folositi serviciile sau informatiile oferite de acest SITE, acest lucru va fi echivalent cu acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Acesti termeni si conditii se pot modifica din timp in timp. Vizitati aceasta pagina pentru actualizari.

Continutul si designul SITE-ului apartin COMPANIEI si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele fara a detine o permisiune scrisa din partea SITE-ului.

Puteti copia si printa continutul SITE-ului doar pentru folosinta dvs. personala, lipsita de intentie comerciala. Cu exceptia celor spuse mai sus, continutul SITE-ului nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.

COMPANIA poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dumneavoastra la continutul SITE-ului sau la o parte a acestui continut.

COMPANIA nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului, intreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de SITE.

Sunteti de acord sa exonerati de raspundere COMPANIA pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prezentului contract.

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.

COMPANIA se obliga ca datele personale ale VIZITATORULUI sa nu fie difuzate catre terti. VIZITATORULUI ii sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

VIZITATORUL isi da acordul ca datele sale cu caracter personal sa fie stocate si prelucrate de vanzator si de a primi pe viitor informatii despre noi oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing direct. In conditiile Legii 677/2001 privind protectia datelor cu caracter personal si la cererea scrisa a VIZITATORULUI, datata si semnata, expediata pe adresa COMPANIEI, acesta se obliga:

- sa confirme solicitantului, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, daca prelucreaza sau nu datele sale personale;

- sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze sau sa stearga datele a caror prelucrare nu este conform Legii 677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in mod gratuit;

- sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

 

Conform legii nr. 677/2001, aveti urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul la acces la date (art.13), dreptul la intervenţie asupra datelor (art. 14), dreptul la opozitie (art. 15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 14) si dreptul de a va adresa justitiei (art. 18). Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea acestor date. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteţi adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, catre: QUANTUMPHARM, Apahida, jud. Cluj, Str. Libertatii nr. 319G sau prin utilizarea formularului online.

Returnarea produselor cade sub incidenta O.U.G. 34/2014 privind reglementarea drepturilor consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii; legea 296/2004, privind codul consumatorului actualizata, respectiv legea 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora.

VIZITATORUL este de acord sa primeasca obiecte promotionale, produse gratuite, precum si informatii prin posta, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare de la COMPANIE. Prin incheierea acestui acord si introducerea adresei de e-mail in campul corespunzator de pe SITE.

* Daca nu doriti acest lucru este de ajuns sa ne scrieti prin intermediul formularului on line sau prin posta la adresa QUANTUMPHARM, Apahida, jud. Cluj, Str. Libertatii nr. 319G, mentionand numele si prenumele dumneavoastra, adresa completa si eventual numarul dumneavoastra de client

 

VIZITATORUL accepta sa se aboneze la newsletterele www.quantumpharm.ro